HALLO

 

Mijn naam is Nassira en ik ben de founder van ProwerkA+, een bedrijf dat zich richt op professionals die vooruit willen.

Ik ben inmiddels ruim 10 jaar professioneel bezig in de sociale sector op vlak van onderwijs. Door mijn werk kwam ik dagelijks in contact met kinderen, jongeren en jongvolwassenen die op jonge leeftijd geconfronteerd werden met “de echte wereld” en de moeilijkheden die men kan ervaren in deze snel veranderende maatschappij.

Natuurlijk kwam ik niet alleen in contact met kinderen en jongeren, maar ook met hun ouders. Mensen van overal en nergens. Deze volwassenen zaten vaak met vragen, niet alleen over hun kinderen, maar ook op professioneel vlak. Daar is mijn passie voor het trainen, coachen en opleiden begonnen. Ondertussen werkte ik binnen mijn job steeds meer met studenten en coachte ik hun doorheen hun eerste contacten met de werkvloer.

Na mijn studies Arbeids- & Organisatiepsychologie was dan ook de logische stap om te beginnen met loopbaancoaching en het geven van trainingen en workshops aan mensen die vooruit willen op professioneel vlak.

Door mijn ruime ervaring in het projectmatig werken, werk ik doel- en resultaatsgericht. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijker dan ooit. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuzes te maken. Daar kom ik als trainer en loopbaancoach in beeld. Door mijn talentgerichte aanpak ontdek je welke kwaliteiten je bezit en hoe je die zo optimaal mogelijk kan benutten.

Opleidingen:

  • Bachelor Sociaal Werk – Maatschappelijk Werk
  • Master in de Psychologie – Arbeids- & Organisatiepsychologie

Vormingen/cursussen:

  • Deontologie
  • Bemiddeling
  • Verbindende communicatie
  • Werken met groepen

 

 

 

CONTACTEER ONS
VOOR MEER INFORMATIE

Komende evenementen
januari 31
Workshop CV

Heb je geen idee hoe een goede cv eruit ziet en zou je dit willen leren? Schrijf je dan snel in voor deze workshop door een mail te sturen naar nassira.saidi@prowerka.be

februari 7
Workshop sollicitatiebrief
Heb je geen idee hoe een goede motivatiebrief eruit ziet of wat je erin moet zetten en zou je dit graag willen leren? Schrijf je dan snel in voor deze workshop door een mail te sturen naar nassira.saidi@prowerka.be
februari 14
workshop sollicitatiegesprek
Heb je geen idee hoe je een sollicitatiegesprek voorbereid en op de meest voorkomende vragen reageert? Schrijf je dan snel in voor deze workshop door een mail te sturen naar nassira.saidi@prowerka.be